Luminati-va casa eficient cu spoturile led de pe www.led-concept.ro
Comments Off on Luminati-va casa eficient cu spoturile led de pe www.led-concept.ro

Luminati-va casa eficient cu spoturile led de pe www.led-concept.ro

Magazine online

Spoturile led se pot monta fie pe tavan, fie pe pereti sau chiar pe pardoseala, oferind un aspect foarte placut si modern locuintei. Spoturile led pot fi folosite ca un supliment pentru lumina existenta, pentru a ajuta la designul interior al locuintei sau pentru a scoate in evidenta anumite zone sau obiecte mai speciale din aceasta. Pentru a avea o amenajare interioara perfecta, trebuie sa tineti cont de lumina, deoarece aceasta va crea ambientul si atmosfera de care aveti nevoie. Daca aceasta este utilizata corect, va va putea oferi efecte speciale.

Cum sa va folositi corect de spoturile led pentru o ambienta speciala?

Inainte sa stabiliti ce sistem de iluminat urmeaza sa folositi, trebuie sa studiati cu atentie lumina naturala ce patrunde in locuinta dumneavoastra. In functie de aceasta, puteti sa stabiliti apoi daca este nevoie sa o completati cu lumina artificiala, unde vor interveni spoturile led.
Cum am spus si mai sus, spoturile led au o gama foarte variata de utilizare, acestea putand fi montate pe tavane, pe pereti sau chiar direct pe mobilier pentru efecte deosebite. Un mic exemplu: daca alegeti sa montati spoturi led in zona geamurilor, cu ajutorul draperiei se va crea un efect interesant de miscare, care va imbogati considerabil designul locuintei.

spot led

In ultima perioada, spoturile led se pot monta inclusiv subacvativ sau subterestru. Acest lucru este unul foarte interesant pe care il puteti observa foarte des in piscine sau in zona mall-urilor sau a centrelor comerciale, fiind montate sub pavele pentru un design special.
Daca vreti sa montati si dumneavoastra spoturi led in pardoseala, recomandarea designerilor spune ca acestea sa nu fie montate in toata locuinta, ci numai intr-o anumita zona, zona care va fi ca un accent pentru incaperea respectiva. In plus, alta recomandare spune ca este de preferat ca parchetul unde le veti monta sa fie de culoare maro deschis sau o culoare deschisa.
Cele mai multe persoane se folosesc de spoturi led in bucatarie pentru ca aici este intotdeauna nevoie de un plus de lumina.

spoturile led

Despre Led-Concept

Led-Concept este un magazin online ce comercializeaza o gama varianta de produse de iluminat pe baza de led la cele mai mici preturi. Pe site-ul www.led-concept.ro puteti sa gasiti: becuri, spoturi, proiectoare, plafoniere, tuburi, benzi etc. Toate produsele vin insotite de certificate de garantie si de conformitate pentru ca dumneavoastra sa fiti intotdeauna multumiti de produsele Led-Concept.

Led-Concept

Search

Back to Top