Momentul în care Cristiano Ronaldo izbucnește în plâns, într-un interviu. Ce l-a emoționat

Sport

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu, după ce i s-au arătat imagini pe care nu le mai văzuse cu tatăl său, decedat la vârsta de 52 de ani.

Momentul emoționant a avut loc în timpul unui interviu pe care i l-a acordat celebrului jurnalist Piers Morgan, și care urmează să fie difuzat marți seară, la o televiziune britanică.

Fotbalistului i s-a arătat o înregistrare cu Dinis Aveiro, tatăl său, un dependent de alcool care a murit la 52 de ani din cauza insuficienței hepatice. În filmare apare Aveiro, lăudând performanțele fiului său, notează Mirror.

„Nu am văzut niciodată aceste imagini. Nu am văzut niciodată acest video. E incredibil”, a spus Ronaldo, izbucnind în lacrimi.

 

@GMB

‘He doesn’t see me receive awards.’

In an emotional interview, @Cristiano breaks down in tears over the loss of his late father and the fact that he never got to witness his son’s success.

Watch the full interview on @ITV on Tuesday at 9pm.@piersmorgan |

„Credeam că interviul va fi amuzant, nu mă așteptam să plâng. Dar nu am văzut niciodată aceste imagini. Nu știu de unde ați… Trebuie să am imaginile astea, să le arăt familiei. Dar nu-l cunosc pe tatăl meu 100%. Era un alcoolic. Nu am vorbit niciodată cu el, în sensul în care să am o conversație normală. A fost greu”, a mărturisit Cristiano Ronaldo, în interviul pentru Piers Morgan.

Fobalistul avea doar 20 de ani când tatăl lui a murit. Acesta a ratat multe momente fericite din cariera fiului său. De atunci, Ronaldo a câștigat cinci titluri de Liga Campionilor și de cinci ori Balonul de Aur.

„Familia mea vede, mama, frații mei, chiar și fiul meu mai mare, dar tatăl meu nu a văzut nimic și a fost… a murit de tânăr”, a mai spus Ronaldo.

Search

Back to Top