N-ai achizitionat inca aplice led? Intra acum pe Electric Concept
Comments Off on N-ai achizitionat inca aplice led? Intra acum pe Electric Concept

N-ai achizitionat inca aplice led? Intra acum pe Electric Concept

Magazine online

Despre ultima tehnologie Led

Nick Holonyak a fost un inginer de la General Electric care a inventat in 1962 ceea ce el avea sa denumeasca „LIGHT EMITTING DIODE”, adica o „dioda care emite lumina”, pe scurt, in limba engleza, LED.

La momentul la care prezenta inventia, inventatorul Holonyak era destul de convins ca tehnologia LED avea sa inlocuiasca tehnologia pe baza de bec incandescent, insa 50 de ani dupa lansarea ei vedem ca lucrurile nu s-au miscat pe cat de repede spera el.
aplice led
In orice caz, in timp ce becurile cu incandescenta inca se gasesc atat in Europa cat si in Statele Unite pe scara larga, sunt cateva aplicatii ale LED-urilor in tehnologie care depasesc cu mult imaginatia lui Honyak.

In continuarea acestui articol vom discuta despre o categorie a acestei tehnologii, si anume aplice led.

Cateva informatii despre aplice led

Casa dvs. cu siguranta va capata o alta aura daca alegeti sa folositi aplice led pentru iluminatul in interiorul casei sau al gradinii, spre exemplu. In cazul in care nu stiati, fie ca vorbim despre aplice led folosite cu scopul de a fi integrate in dormitor, in baie sau in bucatarie, acestea sunt principala tendinta in materie de iluminat la ora actuala.

Fie ca sunt pentru iluminare, fie ca sunt pentru afisare sau pentru indicare a starii de functionare a unor dispozitive, putem afirma ca suntem inconjurati de Led-uri permanent, fara sa vrem. Dezvoltarea si avansarea tehnologiei au dus la constatarea ca aceste dispozitive sun mult mai economice, energetice si eficiente pentru diferite incaperi.

Tu stii ce avantaje prezinta aceste aplice led de la Electric Concept?

Eficienta energetica a acestor aplice led este cu mult mai mare decat a lampilor fluorescente si cu 10 ori mai mare decat a becurilor incandescente. Astfel, un prim avantaj al surselor de lumina, precum aceste aplice Led este siguranta lor ecologica si usurinta de eliminare, deoarece ele nu contin mercur, plumb sau alte substante nocive.

In plus, principalul avantaj al acestora consta in faptul ca, intr-adevar, aceasta lumina reduce costurile de energie si de intretinere, si, totodata, imbunatateste calitatea luminii.

Astfel, se poate spune ca utilizarea tehnologiei Led, care doar cu cativa ani in urma parea departe de a fi adoptata la nivel de masa, devine o tendinta vitala importanta datorita acestor calitati nemaipomentite pe care le au.

Iata o intrebuintare de top: Utilizarea de aplice led pentru iluminatul treptelor – Veti obtine un aspect clasic daca optati pentru iluminatul cu led-uri al treptelor din casa sau curtea dumneavoastra. In plus, acestea merg foarte bine integrate aproape in orice design, indiferent de ce aveti in casa.

Search

Back to Top