Noile port bebe-uri de la ilbambino vin cu noi si moderne dotari pentru beneficiul micutului tau

Afaceri, Magazine online, Social

Venirea iernii ingreuneaza munca parintilor in ceea ce priveste plimbarea copilului lor. Carutul nu este intotdeauna cea mai buna varianta, copilul racind mult mai repede daca nu este protejat. In ajutorul tuturor parintilor vine ilbambino.ro, magazinul online care comercializeaza produse destinate exclusiv parintilor, pentru copiii lor. Port bebeurile de la ilbambino.ro reprezinta alegerea cea mai inspirata pentru plimbarea copilului, chiar si pe timpul iernii.

Pe langa materialele de cea mai buna calitate din care port bebeurile online de la ilbambino sunt confectionate, ele prezinta si alte avantaje, deloc de neglijat:
http://www.qbebe.ro/uploads/articole_cms/eva123/2011.04.08/eva.2011.04.08.04.jpg

  • Pozitionarea corecta a copilului, in pozitia in care s-a obisnuit in burta mamei. Pediatrii recomanda folosirea port bebeurilor de la ilbambino.ro, pentru ca permit copilului sa stea intr-o pozitie corecta, care sa nu ii afecteze in nici un fel dezvoltarea si sa nu ii traumatizeze coloana vertebrala
  • Ofera confort atat copilului, cat si parintelui, fiind cel mai bun mod pentru transportarea copilului
  • Multitudinea de port bebeuri pentru bebelusi, de la ilbambino.ro fac ca alegerea sa fie una deloc dificila. Fie ca optati pentr un port bebe tip cornet multifunctional, fie pentru unul tip marsupiu 3 in 1 sau pentru un port bebe ieftin de tip Travel, pentru calatorii, alegerea este una ideala

Port bebe-ul te ajuta sa il transporti pe micut in conditii optime si sa il protejezi de frig totodata

Medicii specialisti recomanda purtarea bebelusului inca de la cele mai fragede varste intr-un portbebe, deoarece prezinta siguranta si confort. Purtatul bebelusului aduce si avantaje de ordin psihologic, intrucat ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte armonios si sa intareasca relatia cu parintele. Indiferent pe care dintre portbebe de copii de la ilbambino.ro il veti alege, acestea reprezinta accesorii de nelipsit pentru plimbarea oricarui copil.

Port bebeurile sunt benefice pentru parinte, mentinandu-i coloana vertebrala intr-o pozitie corecta si normala, dar sunt si reconfortante pentru copil. In magazinul online IlBambino gasiti o oferta generoasa de accesorii pentru purtat bebelusul, ideale pentru orice stil de viata aveti. Avantajul unui portbebe este acela ca poate fi purtat inca din primele saptamani de viata si pana cand cel mic se obisnuieste cu mediul inconjurator indeajuns de mult.

Marsupii si port bebe-uri

Daca in carucior copilul se poate simti uitat si se sperie in fata multitudinii de imagini si de sunete noi, atunci cand copilul se afla in port bebe, se simte mult mai linistit si mai sigur pe el. Parintele isi poate desfasura activitatea in mod obisnuit, avandu-l mereu pe cel mic sub control. Pretul unui port bebe online de la ilbambino.ro incepe de la 85 de lei, pentru un portbebe 2 in 1 si ajunge la 355 de lei, pentru un portbebe fabricat din piele de caprioara Wallaboo, compatibil cu toate carucioarele.

IlBambino este o platforma online cu produse destinate copiilor, de la 0+ luni si pana la 9+ ani. Produsele sunt impartite in categorii, dupa cum urmeaza: la plimbare, camera copilului, la masa, igiena si sanatate, hainute copii, siguranta si protectie, joaca si activitati, gradinita si scoala. In plus, exista si categoria “gravide si mamici”, cu produse exclusiv destinate acestora. Indiferent de produsul ales, ele sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, iar accentul cade pe sigurana si pe confortul copilului.

Search

Back to Top