Noutati, oferte si reduceri de pret la patutul transformabil de la ilbambino.ro

Uncategorized

Daca sunteti in cautarea unui patut de copii, atunci cel mai potrivit este un patut transformabil. Pe magazinul online ilbambino.ro puteti gasi o oferta variata de patuturi transformabile ieftine, de calitate si practice, care pot fi folosite pentru o perioada indelungata de timp, de lapatut de nou-nascut si pana in adolescenta. Este important de stiut ca patuturile transformabile de la ilbambino.ro sunt modulare, cu grilaj, pe doua nivele, cu birou, ladite si rafturi. Avantajele unui patut transformabil de la magazinul online ilbambino.ro sunt numeroase, insa cele mai importante sunt urmatoarele:

  • Patuturile transformabile pot fi utilizate cu succes pentru mai multi ani, deoarece permit transformarea lor, in functie de varsta copilului dumneavoastra si de nevoile sale. Este un patut ideal pentru bebelusi si se poate transforma, atunci cand copilul creste, intr-un patut de junior, cu birou. In medie, un patut transformabil poate fi utilizat pana la aproximativ 10 ani
  • Patutul transformabil de la ilbambino.ro are mult spatiu pentru depozitare, cu sertare mari si extrem de spatioase, astfel incat, in prima parte a vietii copilului, ii pot fi depozitate hainutele sau chiar jucariile
  • Copilul se va adapta mult mai usor, in momentul in care ii veti transforma patutul intr-unul de adolescent, cu birou, dat fiind faptul ca va cunoaste locul. Acest lucru constituie, spun specialistii, un beneficiu de ordin psihologic. Fiind familiarizat cu vechiul patut, copilului ii este greu sa se acomodeze cu un alt pat. Cu patutul transformabil, insa, el va trece mult mai usor peste aceasata etapa
  • Patuturile transformabile sunt foarte comode si relaxante, fiind construite din cele mai calitative materiale

Ilbambino.ro, cel mai mare magazin online cu patuturi transformabile

Patutul transformabil de la ilbambino.ro este o reala investitie, pe care tot mai multi parinti aleg sa o fac. Mai mult decat atat, specialistii recomanda acest tip de patut in detrimentul altor patuturi de copii pentru ca, spun acestia, este patutul care ofera cele mai multe beneficii copilului. El ii ofera copilului o dezvoltare armonioasa si ii permit sa se dezvolte in cel mai frumos mod cu putinta.

Pe langa multele avantaje pe care patuturile transformabile le ofera copiilor, ele sunt benefice si pentru parinti. Mai intai, beneficiile de ordin financiar, pentru ca ilbambino are oferte imbatabile la produsele pentru copii, in special la patuturile de copii. Alte beneficii aduse parintilor sunt acelea ca isi vor sti copilul in siguranta, jucandu-se linistit. Beneficiile de ordin practic nu sunt nici ele de neglijat, pentru ca patuturile transformabile prezinta un design nou, care se poate incadra in orice camera de copil.

Patutul transformabil de la ilbambino.ro, o investitie inteligenta, pe termen lung

Stabil si sigur, practic si cu o perioada de utilizare foarte mare, patuturile transformabile sunt alegerea potrivita pentru parintii responsabili.

Ilbambino.ro prezinta o gama foarte larga de produse pentru copii, incadrate in urmatoarele categorii de produse: la plimbare, camera copilului, la masa, igiena si sanatate, hainute copii, siguranta si protectie, joaca si activitati, gradinita si scoala, gravide si mamici. Din categoria “camera copilului” fac parte si patuturile transformabile. Pretul unui patut transformabil pleaca de la 426 de lei si ajunge, in functie de beneficiile aduse si de caracteristici, la 3.650 de lei.

 

 

Search

Back to Top