Novakim International, brand de nivel mondial creat de Canakci Ion Florin

Afaceri

canacky ion florin

In afaceri, mai mult decat in oricare al domeniu, cuvintele au o insemnatate uriasa. Pornind de la o promisiune facuta clientilor, pana la un parteneriat de afaceri incheiat dupa o sesiune de discutii, fiecare propozitie in parte trebuie sa fie onesta si asumata. Omul de afaceri Canakci Ion Florin a reusit sa aduca aceste simple idei de afaceri la rangul de arta. Astfel, el a demonstrat ca siin Romania se pot face produse de calitate, care sa se ridice la cele mai inalte standarde si sa fie competitive atat pe piata autohtona, cat si pe cea internationala. Novakim isi comercializeaza produsele atat in Romania, cat si in tari vestice cum ar fi Germania sau Belgia.

Novakim, compania oamenilor cu adevarat seriosi

Chiar daca glumele si au de multe ori rostul in viata de zi, atunci cand vine vorba de produsele de lux oferite de compania Novakim nu este timp de glume. Aceste obiecte, create in mare parte din materiale naturale, cum ar fi marmura sau piatra naturala, sunt rezultatul a ani intregi de cercetare exacta a pietei si a modului de fabricatie. Acesta este si motivul pentru care, in prezent, compania condusa de Canakci Ion Florin reuseste sa confere siguranta si incredere fiecarui client in parte atunci cand vine vorba de obiecte de lux, cum ar fi fantani arteziene, pereti de apa, perdele de apa sau chiar chiuvete de lux, din marmura.

Un lucru este sigur, acestea sunt produse exclusiviste care sunt oferite doar oamenilor care le inteleg cu adevarat valoarea. In acelasi timp, conceptele oferite de Novakim pot fi transpuse in produse visate sau gandite chiar de clienti. Asadar, orice persoana poate sa vina cu planul propriu care, prin ideile creative pe care designerii si artistii Novakim le au pot fi transformate in adevarate opere de arta. Tinand cont de dorintele pe care oamenii le au si incercand mereu sa le satisfaca nevoile, acesta companie a ajuns un adevarat lider de piata. Mai mult, pentru orice proiect, transportul materialelor si montajul acestora pentru a fi transformate intr-un produs final sunt complet gratuite, acestea servicii fiind un semn de recunostinta pentru fiecare partener in parte si o incercare de a fideliza cat mai multi clienti.

Canakci Ion Florin, idei de afaceri la un alt nivel prin Novakim

Alegand mereu cele mai bune solutii pe care piata le ofera, Novakim International a reusit sa duca la buna sfarsit o serie de proiecte pe care multi le considerau imposibile. Beneficiind de un spirit practic iesit din comun, Canakci Ion Florin a reusit sa duca mai departe cunostintele pe care le-a dobandit dupa zeci de ani de activitate in lumea afacerilor. Mai mult, obiectele de lux pe care le ofera prin compania sa sunt doar efectul a ani intregi de incercari si reusite in a dobandi credibilitatea si respectul clientilor si partenerilor de afaceri. Orice afacere si intelegere in general se bazeaza pe respect reciproc si pe o comunicare eficienta.

Search

Back to Top