Nu stiti ce presupune un drenaj limfatic? Aflati acum!
Comments Off on Nu stiti ce presupune un drenaj limfatic? Aflati acum!

Nu stiti ce presupune un drenaj limfatic? Aflati acum!

Beauty

Se recomanda masajul de drenaj limfatic dupa efectuarea procedurilor chirurgicale cosmetice sau traumatisme. Devenind foarte cunoscut in ultimul timp, acest masa reprezinta o metoda foarte buna de a-ti detoxifia corpul si de a-ti accelera sistemul de filtrare al toxinelor. Este un proces de curatare pe care noi oamenii il detinem si poate fi incetinit de mai multi factori nocivi printre care amintim o dieta necorespunzatoare sau lipsa activitatii fizice.

drenaj limfatic

Ce se elimina prin efectuarea unui drenaj limfatic?

Prin aceasta procedura de drenaj limfatic se elimina cea mai mare cantitate de apa care va genera desigur tonifierea pileii, putatand sa scapam cu usurinta de aspectul de coaja de portocala.

Mai mult decat atat, retentia de apa nu va mai fi o problema pentru dumneavoastra si veti scapa de asemenea si de senzatia de picioare grele.

Cu ajutorul acestui tratament se va elimina balonarea resimtita la nivelul corpului si va ameliora problemele ce tin de sistemul circulator sanguin. Daca vreti sa aveti un corp de invidiat, atunci acest tratament este indicat in special pe timpul verii, fiind adresat, in special, doamnelor care vor sa arate foarte bine in costumul de baie.

Beneficiile drenajului limfatic

Masajul de drenaj limfatic foloseste miscari de intindere lenta, usoara, ritmica, pentru a activa sistemul limfatic. Totodata, stimuleaza deschiderea vaselor limfatice, fluidul interstitial și limfa care curge prin ele.

Cu ajutorul acestuia, veti beneficia de:

  • Reducea efectiv a tumefierii, vanatailor și edemelor;
  • Acceleretia procesele de vindecare și, prin urmare, scurtarea considerabila a perioadei de recuperare;
  • Minimizarea formarii cicatricilor și a nodulilor;
  • Stimularea absorbtiei și drenajul resturilor de tesut gras prin sistemul limfatic, ceea ce este deosebit de important dupa liposculptura sau procedurile de liposuctie asistate de laser;
  • Suprimarea inflamatiei locale;
  • Reducerea intensitatii durerii.

Cat de des poti efectua un astfel de masaj?

In general, se recomanda efectuarea curelor de drenaj limfatic de cel putin doua ori pe an. De stiut este faptul ca o cura de acest fel cuprinde de la 6 pana la 10 sedinte de tratament care de asemenea, se pot efectua de doua ori pe saptamana.

Procedurile-tratament sunt indicate pentru orice persoana care se confrunta cu retineri de apa sau care sunt in mijlocul unei cure de slabire sau detoxifiere, astfel incat sa obtina cele mai bune rezultate intr-un timp cat se poate de rapid.

In concluzie, acest drenaj limfatic este o procedura care se aplica cu ajutorul miscarilor de presiune asupra zonelor corpului care fac conexiunea cu sistemul limfatic.

Search

Back to Top