Oportunitate de identificare parteneri de export – pentru companiile din industria mobilei și decorațiunilor interioare!

Afaceri

Bursa Româna de Afaceri invită firmele românești și asociațiile de profil din industria de mobilă și decorațiuni interioare, să participe la Târgul Internațional de Mobilă și Design Interior — Mobitex 2017 care se va desfășura în perioada 26 — 29 aprilie 2017 în Brno, Republica Cehă.


Târgul Mobitex reprezintă unul din cele mai importante evenimente internationale de afaceri care facilitează întâlniri B2B, din Europa Centrala și de Est, dedicate producătorilor, importatorilor, exportatorilor și distribuitorilor din industria mobilei și a lemnului.


Bucurându-se deja de recunoaștere internațională, Mobitex va prezenta cele mai noi tendințe din domeniul mobilierului, al decorațiunilor interioare și al echipamentelor și accesoriilor pentru industria lemnului. Târgul Mobitex reprezintă locul perfect de promovare pentru companiile din industria de mobilă și decoratiuni interioare care doresc sa lanseze noi produse și servicii și să dezvolte relații de afaceri de calitate cu potențiali cumpărători, distribuitori si parteneri de afaceri pe plan internațional.
Companiile expozante care își rezervă locul la Târgul MOBITEX 2017 organizat la Brno, Republica Cehă până pe data de 15 ianuarie 2017 au prioritate la alegerea standurilor cu vizibilitatea cea mai bună în cadrul târgului, și beneficiază de un discount de 15% din prețul standard.


Prețurile standurilor din cadrul târgului de mobilă și decorațiuni interioare sunt foarte avantajoase, începând de la 800 Euro + TVA pentru un stand Basic în suprafață de 6 mp.


Și în anul 2016, târgul de mobila Mobitex a confirmat trendul de creștere prin numărul mare de expozanți și vizitatori internaționali.


La târgurile de mobilă și construcții (care pentru bună sinergie sunt organizate în aceeași locație și perioadă), au fost prezente 772 de companii expozante din 20 de țări, având standuri dispuse pe o suprafață expozițională de peste 19.400 de metri pătrați. Pe parcursul celor patru zile ale duratei evenimentului, acesta a fost vizitat de peste 45.000 de vizitatori specialiști.


Informații detaliate despre Târgul Internațional de Mobilă și Design Interior — Mobitex 2017, cât și despre alte evenimente, târguri și manifestări expoziționale internaționale la care Bursa Română de Afaceri vă poate facilita participarea, se pot găsi la secțiunea de Târguri și Expozitii Internaționale din platforma de afaceri rbe.ro, prin telefon 021-266.56.77 sau prin email la office@rbe.ro. Înscrierea se poate face foarte ușor on-line direct pe site-ul Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno.


Sursa: http://rbe.ro/blog/2016/12/20/oportunitate-export-companii-industria-mobila-si-decoratiuni-interioare-lemn/

Search

Back to Top