Polistiren expandat de la Mesterul Manole pentru termoizolare
Comments Off on Polistiren expandat de la Mesterul Manole pentru termoizolare

Polistiren expandat de la Mesterul Manole pentru termoizolare

Magazine online

Majoritatea celor care lucreaza in constructii si testeaza tot felul de produse in proiectele lor au declarat ca cel mai eficient produs pentru a-ti izola locuinta este asa-numitul polistiren expandat.

El prezinta foarte multe avantaje, facandu-l sa fie in alegerile de top ale clientilor care cauta un produs de calitate:

Asadar, acest polistiren expandat are o greutate mica si nu va va incarca absolut deloc costructia dumneavoastra. De asemenea, el se transfera, se manipuleaza si in final se monteaza foarte usor.
polistiren expandat

Pentru o termoizolare de succes specialistii in constructie folosesc politiren expandat astfel incat lucrarea lor sa fie una reusita. Dar ce nu stiai este faptul ca acest tip de produs pe care il gasesti la Mesterul Manole se poate utiliza si pentru termo izolarea caoperisurilor, plafonurilor sau chiar a podelelor unei constructii.

Caracteristici e baza ale acestui polistiren expandat

Acest produs este foarte bine cunoscut in randul constructorilor pentru caracteristica sa principala de a incetini transferul vaporilor de apa spre exteriorul cladirei. Insa trebuie sa fiti foarte atenti si la procesul de montare al acestui polistiren expandat deoarece trebuie sa utilizati anumite dibluri speciale.

Aceste dibluri asigura o ventilatie eficienta a termosistemului. Pentru ca o termoizolare sa se incadreze I standardele clasice este recomandat sa folositi un astfel de polistiren cu o grosime de cel putin 5 cm.

Facand o comparatie cu alte produse termoizolante de pe piata, acest polistiren expandat este cel mai convenabil ca pret, oferind totodata o calitate superioara.

Cum se monteaza acest material

Pentru a va izola casa cu polistiren trebuie sa urmati cativa pasi silmpli, pe care vi-I explicam in randurile ce urmeaza:

  • Intai si intai trebuie sa curatati suprafata ce urmeaza a fi termoizolata de orice urma de impuritate sau mortar;
  • In a doua etapa veti monta anumite profile metalice de soclu si veti pregati adezivul conform instructiunilor de pe ambalaj;
  • Acest adeziv pe care tocmai l-ati format il puteti aplica pe placa de polistiren expandat cu ajutorul unei gletiere cu dinti sau in mai multe puncte.
  • Aplicati placile in functie de masurile si straduti-va ca rezultatul sa fie unul calitativ si simetric.

La Mesterul Manole gasesti o gama variata de produse ce te vor ajuta la constructia casei tale la cel mai avantajos pret. Calitatea este unul dintre punctele forte ale acestui producator. Bucura-te de preturi mici si calitate ridicata!

Search

Back to Top