Procedura de cavitatie este eficienta in eliminarea celulitei
Comments Off on Procedura de cavitatie este eficienta in eliminarea celulitei

Procedura de cavitatie este eficienta in eliminarea celulitei

Beauty, Sanatate

Ce trebuie sa cunoastem despre cavitatie

Cavitatie nu este doar modalitatea de combatere a grasimilor, ci si cea mai eficienta modalitate de combatere a celulitei!

Indepartarea celulitei si mentinerea pielii intr-o stare ideala este inca o problema care afecteaza femeile atat la caldura, cat si iarna.

Fericirea, incredere in sine si o atitudine pozitiva, dar putine femei sunt dispuse sa foloseasca bisturiul pentru a elimina disconfortul cauzat de acumularea de grasime. In acest caz, tratamentul de cavitatie este cea mai eficienta solutie.

Cat de eficient este tratamentul

Undele sonore utilizate in procesul de cavitatie sunt foarte selective si nu vor deteriora structurile adiacente (tesut conjunctiv, muschi, nervi, vase de sange). Datorita efectului lipolitic asociat cu cresterea circulatiei sanguine si limfatice si imbunatatirea tonusului si elasticitatii tesutului pielii, cavitatia poate reduce acumularea de grasimi la pacientii ambulatori fara anestezie si fara durere. In plus, tratamentul poate fi efectuat in orice perioada a anului. Nu necesita timp de recuperare si nu provoaca reactii adverse la pacienti.
cavitatie
In timp, tratamentul de cavitatie este sigur, confortabil si eficient. In cele din urma, efectul acestui tratament este de a imbunatati estetica si functia imaginii pacientului. In plus, cavitatie elimina aspectul inestetic al pielii cu coaja de portocala.

Procesul de cavitatie cu ultrasunete are o durata medie de 30 de minute. Pentru a obtine rezultatele dorite, sunt necesare 8 pana la 12 cicluri de tratament la fiecare doua saptamani. Inainte de tratament, trebuie efectuata o hidratare, aproximativ 2 litri de apa pentru a stimula efectul detoxifiant al ficatului. Dupa prima sesiune, rezultatele sunt deja vizibile, in functie de dispozitivul utilizat.

Avantaje cunoscute

  • Stimuleaza circulatia venoasa si limfatica;
  • Elimina celulita
  • Prevenirea varicelor;
  • Preveniti tromboflebita;
  • Elimina edemul post-traumatic;
  • Elimina edemul postoperator;
  • Elimina crampele si durerile.

Intra acum pe site ul clinicii Fysiogand si profita de ofertele avantajoase la procedurile de remodelare corporala! Lasa-te pe mana expertilor!

Search

Back to Top