Programeaza-te si tu pentru o endoscopie din timp!
Comments Off on Programeaza-te si tu pentru o endoscopie din timp!

Programeaza-te si tu pentru o endoscopie din timp!

Social

Ce este o examinare ce tine de endoscopie?

In mare, o endoscopie este o procedura medicala prin care medicul specialist se uita in interiorul copului. Astfel, utlizand unelte specializate, examinarea se face analizand interiorul unui organ sau al unei cavitati ale corupului.
Diferenta dintre aceasta examinare medicala si restul consta in faptul ca in analizarea organelor se realizeza prin introducere directa in organu de interes al aparaturii aferente acestei proceduri.
endoscopie

Ce este o endoscopie digestiva superioara?

Procedeul medical prin care medicul specializat investigheaza interiorul, stomacului, duodenului si cel mai des al stomacului, se numeste endoscopie digestiva superioara.
In ceea ce priveste suportabilitaeta acestui tip investigatie este bine de stiut ca ca nu exista durere, dureaza foarte putin (intre 3 si 5 minute) si nu obtureaza respiratia normala pe parcurs. De altfel, pentru a elimina orice fel de posibila senzatie ce ar putea complica situatia este folosita anestezia local cu xilina.

Sfaturi utile inainte de a efectua o astfel de analiza

Inainte de a efectua o astfel de analiza trebuie sa ii comunicati medicului despre problemele medicale ori afectiunile preexistente.
Orice detaliu conteaza. De aceea, bolile de inima, cancerul si chiar si sarcina sunt lucruri importante de mentionat in vederea unui consult pentru stabilirea unei investigatii de endoscopie. Toate aceste informatii il pot ajuta pe medicul specialist sa ia o hotarare in ceea ce priveste masurile de precautie in desfasurarea analizei in conditii sigure.
Nu uitati sa mentionati daca v-ati confruntat cu alergii de pe urma medicamentelor luate in mod curent. In urma acetor mentiuni, medicul fie poate modifica temporar doza de tratament, fie o poate intrerupe inaintea investigatiei de endoscopie. Unul dintre factorii de risc in urma acestor mentiuni este ca se poate ajunge la unele sangerari pe timpul procedurii.

Scapa de amenintarea cancerului gastric si esofagian cu o endoscopie

Prin intermediul unei examinari ce tin de endoscopie poti scapa de temerile cum ca ai suferi de cancer gastric sau cancer esofagian. Datorita acuratetii acestor investigatii nedureroase, aceasta poate detecta cancerul in stadiile timpurii, preclinice, cu mult inainte ca disconfortul sa fie resimtit si ca pacientul sa acuze o astfel de simptomatologie conexa.

Unde poti beneficia de astfel de exminare?

O astfel de investigatie ce tine de endoscopie poate fi efectuata doar de catre un medic specialist, in cadrul unei clinici ce poseda unelte in acest sens.
Tu unde iti faci analizele? Inca n-ai gasit o clinica ce detine o serie de medici specialisti in endoscopie? Te asteptam la Clinica Medicala Romgermed din Bucuresti in vederea efectuarii unor investigatii specializate. Nu mai sta pe ganduri. Vino acum pe Calea Plevnei nr. 137 C, Bucuresti si programeaza-ti un consult.

Search

Back to Top