Proiectoare Led | oferte pe Led-Concept.ro
Comments Off on Proiectoare Led | oferte pe Led-Concept.ro

Proiectoare Led | oferte pe Led-Concept.ro

Magazine online

De ce folosind proiectoare LED faci economie?

Iluminearea unei zone mari din exterior nu necesita niste costuri astronomice, asa cum poate v-ati gandit. Costul scade pentru ca utilizand proiectoarele LED o sa beneficiati de o economie foarte mare la factura de curent electric, datorita noii tehnologii pe baza de LED pe care proiectoarele LED din magazinul led-concept.ro le folosesc.
proiectoare led
Consumul de energie este chiar si de 10 ori mai mic fata de alte sisteme de iluminat care nu foloseste tehnologia LED. Odata cu aparatia proiectoare LED, iluminarea spatiilor exterioare este acum extrem de usoara si de necostisitoare. Va puteti bucura de frumusetea terasei sau a gradinii la costuri foarte mici.

Beneficii principale pe care proiectoarele led le ofera

  • Durata de utilizare mare: proiectoarele led, ca de altfel toate sistemele de iluminat cu led, au o foarte buna rezistenta in timp. Odata achizitionat un proiector led, nevoia inlocuirii acestuia va fi o chestie uitata in timp. Proiectoarele led rezista de pana la 50 de ori mai mult timp decat alte sisteme vechi de iluminat.
  • Consum mic de energie: chiar daca au o putere foarte mare de iluminare, tot datorita tehnologiei cu led proiectoarele led au un consum redus de energie electrica, astfel ca beneficiile utilizarii unui asemenea sistem de iluminat se vor vedea imediat pe factura de curent electric. Aceasta economie va fi una pe termen lung.
  • Putere diferita: proiectoare led au optiunea de putere in ceea ce priveste lumina emisa. Astfel, se pot folosit proiectoare led cu puterea de la 10W pana la 100W in functie de spatiul unde acestea vor fi utilizate.
  • Siguranta spatiilor iluminate: avand in vedere ca se pot folosi in mediile exterioare, aceste sisteme de iluminat asigura supravegherea continua a unor spatii mari. Astfel, siguranta spatiului respectiv va creste considerabil.
  • Alimentare rapida: tehnologia cu led nu foloseste decat un conductor electric care alimenteaza proiectorul. Astfel proiectoarele led se aprind instant si nu au nevoie de timp de incalzire ca alte sisteme de iluminat.

Despre magazinul online de iluminat cu LED – LED-Concept

Asadar, daca doriti sa beneficiati de un iluminat puternic, economic si de durata, atat in casa, cat si in spatiile exterioare casei dumneavoastra precum gradina sau terasa, fara sa mai aveti grija facturii la curentul electric, nu ezitati si intrati acum pe site-ul www.led-concept.ro pentru a putea achizitiona proiectoare led la cele mai mici preturi din mediul online.

Led-Concept va ofera de asemenea certificate de garantie si de conformitate la orice produse achizitionat. Puteti face comenzi si la numarul de telefon 0760919116 sau pe email la adresa comenzi@led-concept.ro.

Search

Back to Top