Radiofrecventa este o metoda de remodelare eficienta!
Comments Off on Radiofrecventa este o metoda de remodelare eficienta!

Radiofrecventa este o metoda de remodelare eficienta!

Beauty

Despre radiofrecventa – informatii de baza

Tehnologia dependenta de radiofrecventa este una dintre cele mai noi metode care nu implica durere sau interventii chirurgicale. In plus, sub pretextul „coaja de portocala”, pe care doamnele o considera cel mai mare inamic al aspectului lor, care este un mod non-invaziv si eficient de a combate celulita. Prin radiofrecventa, o schimbare fundamentala a lipsei de fermitate sau elasticitate a pielii poate fi observata intr-un timp scurt. Potrivit pentru zonele corporale si faciale.

Efectul tratamentului cu radiofrecventa functioneaza la o adancime de aproximativ 1 sau 2 mm la nivelul pielii. Destul de simtit de epiderma, derm si subcutanat. Prin urmare, in stratul de derm al pielii, fibrele de colagen legate la elastina se contracta simultan, ceea ce duce la o descarcare eficienta, naturala si foarte sanatoasa de celule grase.

Cum functioneaza si de ce avantaje te vei bucura

Daca intentionati sa utilizati un tratament de radiofrecventa tripolara pentru modelarea corpului, trebuie sa stiti ca aceasta procedura functioneaza pe baza undelor electromagnetice. Prin ele, poate patrunde la o adancime de 1-2 mm a pielii. In aceasta perioada, toate cele trei straturi de piele sunt activate si actioneaza simultan.
radiofrecventa
Lucrul important se intampla in al doilea strat al pielii. Undele generate genereaza impulsuri in timp ce contracteaza fibre de elastina si colagen. Odata contractate, acestea au, de asemenea, un efect asupra deversarii de grasime, eliminand astfel celulele de grasime.

Prin urmare, daca continuati repetarea sesiunilor pe baza de RF radiofrecventa, celulele pielii care produc elastina si colagen se vor reseta si vor functiona normal. In primul rand, aceste doua elemente vor repara mai bine pielea si vor modela aspectul acesteia. In al doilea rand, pielea va fi reimprospatata. Celulele se vor regenera si puteti vedea efectul de ridicare fara interventii chirurgicale.

Recomandam cu mare incredere serviciile de remodelare corporala de la Fysiogand

Chiar si dupa cateva sedinte, veti observa rezultatele. O alta situatie putin mai nefericita este ca persoanele cu un aport mai mare de grasimi vad rezultatele numai dupa 6 sedinte.

Va asteptam la sedibtele de remodelare cu radiofrecventa a Clinicii de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti, pentru a va putea antrena corpul perfect in timpul sezonului cald. Terapeutul de aici va continua sa lucreze din greu pentru a va oferi cele mai bune proceduri de tratament si cele mai bune rezultate pentru o lunga perioada de timp.

Dupa aceasta lunga perioada de izolare sociala te asteptam sa iti recapeti corpul cu sedintele de radio frecventa!!!

Search

Back to Top