Rita Ora și colecția ei spectaculoasă de costume de baie. Cum a fost surprinsă cântăreața

Social

Rita Ora și-a surprins fanii de-a lungul timpului, cu imagini postate pe contul ei de socializare, care arată colecția impresionantă de costume de baie care îi pun în evidență silueta de invidiat.

Nu de puține ori, cântăreața a apărut în diferite costume de baie pe Instagram, provocând reacții aprinse ale fanilor ei.

Interpreta hitului „Hot right now”, în vârstă de 31 de ani, a făcut senzație nu numai pe Instagram, ci și în tabloidele britanice.

Cine este Rita Ora

Rita Ora a devenit faimoasă în 2012, după ce albumul ei de debut, Ora, a fost lansat și a clasat pe locul 1 în topurile din Marea Britanie.

Deși Instagram-ul vedetei îi poate convinge pe fanii ei că este total încrezătoare prin multitudinea de fotografii în ipostaze uimitoare, Rita a fost deschisă și a povestit despre nesiguranța pe care a avut-o în trecut în legătură cu aspecul ei, relatează In Touch Weekly.

Mi-am vopsit părul când aveam 14 ani pentru a mă face să mă simt sexy”, a spus ea pentru The Sunday Times în 2015. „Dar sunt o femeie, iar femeile nu se vor simți niciodată confortabile în propria lor piele”.

Rita Ora este urmărită pe Instagram de peste 16 milioane de utilizatori.

Search

Back to Top