Sarbatorile de iarna vin cu reduceri de preturi la drsorinparasca.ro, pentru operatia de rinoplastie

Uncategorized

Aflati daca sunteti un pacient potrivit pentru operatia de rinoplastie de la drsorinparasca.ro

Fiind cea mai proeminenta trasatura a intregii fete, nasul joaca un rol important in estetica de ansamblu, astfel ca operatia de rinoplastie este din ce in ce mai solicitata la nivelul intregii tari. Rinoplastia este o tehnica chirurgicala, care restructureaza si reda forma naturala a nasului, prin repararea sechelelor unor traumatisme sau prin corectarea unor deformari aparute ereditar. Beneficiile oferite in urma operatiei de rinoplastie pot fi atat la nivel functional, cat si la nivel estetic.

  • Din punct de vedere estetic, beneficiile rinoplastiei sunt: imbunatatirea considerabila a aspectului total al fetei, prin modificarea formei nasului si a marimii acestuia. Prin intermediul aditiei sau a reductiei de tesut, va avea loc o schimbare minora in zona nasului, insa aceasta schimbare fa reechilibra proportiile faciale si va putea oferi chipului un aspect radiant
  • Beneficiile de ordin functional. In aceasta categorie intra ameliorarea defectelor legate de respiratie sau repararea defectelor de ordin congenital
  • Beneficiile de ordin psihologic. Motivele pentru care se apeleaza la operatia de rinoplastie au in vedere, in principal, beneficii psihilogice precum: eliminarea complexelor de inferioritate, cresterea increderii in propria persoana sau diminuarea starii de anxietate

Beneficiile detaliate mai sus sunt oferite la cabinetul drsorinparasca.ro. In investigatiile preoperatorii sunt necesare analize de sange, pentru a testa sanatatea pacientului si investigatii imagistice. Acest lucru presupune radiografierea masivului facial, pentru a oferi detalii importante despre arhitectura piramidei nazale. Drsorinparasca.ro este medicul primar de chirurgie plastica ideal pentru efectuarea operatiei de rinoplastie.

Rinoplastia, o operatie fara complicatii, la drsorinparasca.ro

Nasul este cel care spune cele mai multe lucruri despre personalitatea umana. Din punct de vedere estetic, nasul este primul lucru observat la persoana de langa noi. Scopul chirurgiei estetice a nasului, numita rinoplastie este acela de a restabili armonia fetei. In urma unei operatii de rinoplastie, cresterea increderii este principalul motiv pentru care tot mai multi recurg la o asemenea operatie. Rinoplastia este o operatie strict individualizata, fiind efectuata la drsorinparasca.ro doar in urmatoarele cazuri:

  • Pacientul a depasit varsta de 18 ani, iar elementele fetei si-au desavarsit cresterea
  • Starea de sanatate a pacientului este buna
  • Asteptarile pacientului sunt realiste

Postoperator, oasele si cartilajele vor fi sustinute intr-o noua pozitie, cu ajutorul unor atele, care se aplica pe fata externa a piramidei nazale. In plus, in fosele nazale se vor introduce tampoane, pentru a putea sustine scheletul cartilaginos, cat si in prevenirea sangerarii.

Operatia estetica la nas, in termenii de specialitate – rinoplastia sau rinocorectia, este o procedura solicitata din ce in ce mai des de catre pacienti, fie barbati sau femei. Acestia prefera cabinetul drsorinparasca.ro, datorita profesionalismului sau. Pretul rinoplastiei la drsorinparasca.ro este foarte accesibil, iar raportul calitate-pret este unul de top.

Dr. Sorin Parasca este medic primar de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, doctor in medicina. Inca de la inceputul carierei de medic specialist, si-a desfasurat o activitate constanta in domeniul chirurgiei estetice. Profesionalismul si pasiunea l-au propulsat in topul celor mai cautati medici esteticieni, atunci cand vine vorba despre chirurgia fetei, chirurgia sanului, a siluetei sau procedure nechirurgicale (peeling, injectii cu toxina botulinica sau atenuarea ridurilor cu filler-e).

 

Search

Back to Top