Sfarsitul anului vine cu noi reduceri la tuburile cu LED de la magazinul www.led-zone.ro

Social

Avansarea tehnologiei a condus la aparitia sistemelor de iluminat cu LED. Noile tipuri de LED permit inlocuirea vechilor tuburi fulorescente cu tuburile cu LED. Realizand o economie de pana la 40% fata de tuburile clasice, fara starter, timp de incalzire sau palpaire, tuburile LED de la LED-Zone sunt solutia ideala pentru iluminatul casnic si cel operational (scoli, spitale, hoteluri, centre comerciale).

Utilizate preponderent in supermarketuri, magazine, hoteluri sau fabrici, tuburile LED sunt ideale si pentru locuinta dumneavoastra, prezentand o multime de avantaje. Fata de neoanele vechi, tuburile LED emit o lumina care nu este daunatoare vederii,nu se intrerupe si nu atrage nici un fel de insect.

Beneficiile gamei de tuburi cu LED de la LED-Zone

Tuburile cu LED de la LED-Zone inlocuiesc cu succes vechile tuburi fluorescente si pot fi folosite, datorita puterii de iluminare foarte mare, atat pentru iluminatul casei, cat si a magazinelor sau oricarui tip de centre comerciale. In randul beneficiilor, se inscriu si urmatoarele:

  • Economia de energie electrica este imediata si semnificativa, cu pana la 40% mai mica fata de tuburile fluorescente
  • Cheltuielile de intretinere sunt foarte mici, iar investitia este recuperate in cel mai scurt timp
  • Durata de viata a unui tub cu LED de la LED-Zone este de peste 30.000 de ore de functionare
  • Spre deosebire de alte sisteme de iluminat, tubul LED nu are un numar limitat de cicluri stins-aprins
  • Lumina nu vibreaza si nici nu straluceste, nefiind astfel una obositoare

Gama de tuburi LED de la LED-Zone contine o serie de modele diferite, disponibile in mai multe optiuni, de dimensiuni diferite, in functie de intrebuintarea acestora. Tuburile cu LED de la LED-Zone impresioneaza printr-un design modern, potrivit oricarui tip de incapere. Mai mult decat atat, tuburile cu LED prezinta avantajul calitatii si al unui pret pentru toate buzunarele.

Tuburile cu LED, varianta ideala pentru un design unic

Adaugati un plus de confort vietii de zi cu zi si oferiti calitate oricarei incaperi, renuntand la tuburile fluorescente in schimbul tuburilor cu LED, de la LED-Zone. Preturile pornesc de la 20 de lei, pentru un tub LED cu suport din aluminiu, de 12 V si ajung la pretul de 145 de LEI, cu TVA inclus.

Tuburile LED reprezinta solutia ideala pentru design-ul oricarei incaperi. Produsele LED ofera siguranta si o mai buna iluminare, putand fi un inlocuitor perfect pentru vechile tuburi fluorescente. Mai mult decat atat, tuburile LED de la LED-Zone nu dauneaza mediului inconjurator, intrucat nu emana raze UV sau alte tipuri de raze daunatoare si emana foarte putina caldura, neatragand insectele.

Comandati produsele de iluminat cu LED de la LED-Zone si beneficiati de calitatea produsului, precum si de livrarea lor direct la dumneavoastra acasa, printr-o firma de curierat rapid.

LED-Zone este un magazin online care ofera clientilor sai cele mai economice solutii pentru iluminat, bazate pe tehnologia cu LED. Cu o gama variata de produse cu LED (benzi, becuri, spoturi, panouri slim, proiectoare, tuburi, lampi pentru iluminat industrial si stradal), magazinul LED-Zone este intr-o continua crestere, datorita interesului acordat si a calitatii produselor oferite. In plus, preturile sunt extrem de competitive.

Search

Back to Top