Spoturi LED in urcare in topul alegerilor clientilor
Comments Off on Spoturi LED in urcare in topul alegerilor clientilor

Spoturi LED in urcare in topul alegerilor clientilor

Magazine online

Despre spoturi led

Sistemul de iluminare cu spoturi LED oferă întotdeauna un design plăcut în timpul instalării, ceea ce oferă de fapt energie și personalitate spațiului. Dacă dorim ca spațiile de iluminat să alegem să fie ecologice, atunci trebuie să le alegem în loc de lămpi cu halogen. Deși costul sistemului de iluminare cu LED este mai mare, lumina spoturi LED consumă mai puțină energie decât lampa cu halogen, astfel încât costul poate fi recuperat rapid, ceea ce poate fi clar văzut în factura de energie electrică.

Despre avantaje des intalnite si cum sa motam aceste sisteme de iluminat

Înainte de a decide ce sistem de iluminat să folosești, trebuie să studiezi cu atenție lumina naturală care intră în casa ta. Pe această bază, puteți determina dacă este necesar să utilizați iluminare artificială pentru a finaliza, lumina sisteme LED va fi introdusă în iluminatul artificial.
spoturi led
Așa cum am menționat anterior, spoturi cu LED sunt foarte versatile și pot fi instalate pe tavane, pereți sau chiar direct pe mobilă pentru a obține efecte speciale. Un mic exemplu: dacă alegeți să instalați spoturi cu LED în zona ferestrei, perdelele vor produce efecte de mișcare interesante, ceea ce va îmbogăți mult designul casei.

Recent, pot fi instalate sisteme cu LED, inclusiv subacvatice sau subterane. Aceasta este o scenă foarte interesantă, de multe ori vezi această scenă în piscină sau mall sau zona comercială, și instalată sub pavel pentru design special.

Dacă doriți, de asemenea, să instalați spoturi cu LED-uri pe podea, recomandarea proiectantului este ca spoturi cu LED să nu fie instalate în întreaga casă, ci într-o anumită zonă, care va deveni punctul central al întregii încăperi. În plus, o altă sugestie este că culoarea pardoselii parchetului este de preferință maro deschis sau culoare deschisă.

Majoritatea oamenilor folosesc sisteme cu LED în bucătărie, deoarece este întotdeauna nevoie de lumină suplimentară.

Cand montam si in ce circumstante?

Dacă încăperea este dedicată cititului sau lucrării, se recomandă instalarea unor spoturi LED de pe site Led Concept astfel încât lumina emisă să cadă exact acolo unde veți fi iluminat.

Dacă petreci mult timp uitându-te la televizor în sufragerie, este recomandat să instalați niște faruri luminoase pe tavan, pentru a evita ca lumina reflectată să fie reflectată în televizor.

Search

Back to Top