SYNLAB vine in ajutorul tau pentru testare antigen rapida
Comments Off on SYNLAB vine in ajutorul tau pentru testare antigen rapida

SYNLAB vine in ajutorul tau pentru testare antigen rapida

Sanatate

Testarea rapida antigen nu trebuie sa te opreasca din activitatea ta zilnica

Fiecare dintre noi resimte perioada pandemiei in mod diferit si alege cum sa-si asigure starea de confort tot in diverse moduri. Totodata, ne dorim sa nu ne pierdem obiceiurile zilnice si testare antigen rapida nu trebuie sa stopeze libertatea de a interactiona.
testare antigen rapid
Imediat dupa vizita la SYNLAB rezultatul are o rata de eficienta crescuta. Rezultatul apare in cateva momente si fara sa existe ezitari, personalul calificat certifica rezultatul din laborator.
Testarea rapida antigen aduce un plus de siguranta in activitatea de zi cu zi si este una dintre cele mai folosite metode de identificare a virusului SARS-COV-2.

Evenimentele nu trebuie sa stea departe de noi

Industria de BTL „nu a franat” in fata starii de alerta sau de urgenta. Marile companii sau branduri in continuare au vrut sa fie prezente pe harta mentala a preferintelor consumatorului. In ultimii doi s-a observat partea inovativa si cat de strans este legat un brand de comunitatea sa.

Evenimentele online nu pot substitui evenimentele fizice, chiar daca se apeleaza la cele mai atragatoare concepte. Testul rapid antigen vine in ajutorul industriei si certificam rezultatele pentru a continua activitatea evenimentelor.
Recoltarea probelor pentru testul antigen rapid se realizeaza de catre personalul autorizat SYNLAB. Probele ajung in laborator si cu mare grija se obtin rezultatele.

Un aspect foarte important pe care trebuie sa-l avem in vedere este faptul ca testarea rapida antigen nu inlocuieste testul PCR – specific pentru plecarile in strainatate.
Testele rapide bazate pe detectarea de antigen care evidentiaza prezenta unor parti din structura virusului SARS-CoV-2– antigene viral reprezinta un raspuns eficient pentru contactul cu virusul. Testul RT-PCR se axeaza pe materialul genetic al virusului si se obtine un rezultat 99,9% sigur.

 

 

Search

Back to Top