Teava patrata – informatii si moduri de utilizare
Comments Off on Teava patrata – informatii si moduri de utilizare

Teava patrata – informatii si moduri de utilizare

Afaceri

Teava patrata are o arie foarte larga de utilizare. Aceasta se poate utiliza in mediul gospodaresc, civil, industrial etc., fiind in special destinata utilizarii pentru realizarea diferitelor tipuri de constructii si structuri metalice cu scop de sustinere, ce sunt folosite atat la interior, cat si la exterior. Cu ajutorul unor tevi patrate, se pot confectiona lucruri diverse precum: porti, garduri, rame, rafturi, hale, in special confectii si constructii pe baza de metal.

teava patrata

La Mesteru` Manole, teava patrata se gaseste sub forma a mai multor dimensiuni, pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara exact modelul de care aveti nevoie, fara a mai fi nevoie sa o stilizati.

Unde se poate utiliza teava patrata?

Teava patrata, care mai este cunoscuta si sub numele de profil patrat, este o alegere potrivita atat tehnica, cat si economica la realizarea structurilor metalice datorita rezistentei la incarcare pe care aceasta o are. Avand o toleranta ridicata, un finisaj bun si o structura densa, teava patrata este ideala pentru constructii metalice precum: rame, rafturi, componente de structura si suporturi pentru cladiri, sine de siguranta, poduri si autostrazi etc.
Cel mai des, teava patrata este folosita la fabricarea cadrelor de otel, dar si pentru diverse confectii si constructii metalice.
Datoria formei geometrice uniforme pe care o are, aceasta are o rezistenta constanta pe toata lungimea ei, acesta fiind un mare avantaj mai ales in cadrul constructiilor unde se intampla incarcari pe doua sau mai multe axe. In plus, avand o rezistenta buna la torsiune, teava patrata este utilizata des la constructia de coloane si stalpi metalici. Profilul ei patrat se poate utiliza si la realizarea de grinzi, in mod special pentru rezistenta superioara pe care o are la rasucire in comparatie cu alte profile metalice.
Teava patrata poate avea o durabilitate de pana la 25 de ani, daca se respecta intocmai masurile de protectie anticorozive corespunzatoare.

Mesteru` Manole – magazin online de materiale de constructii

Magazinul online de materiale de constructii Mesteru` Manole va ofera o gama foarte variata de produse. Acest magazin este dedicat nevoile dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de materiale pentru o constructie sau materiale pentru o simpla renovare. Pe www.mesterumanole.ro nu este nevoie de prea mult efort pentru a cumpara, toate informatiile si materialele sunt doar la un click distanta de dumneavoastra. Echipa Mesterului Manole va sta la dispozitie prin departamente special create pentru orice informatie aveti nevoie. Daca aveti nevoie de sfaturile sale sau de consultanta, nu ezitati sa-l contactati la numarul de telefon 0746.205.195.

Search

Back to Top