Tot ce trebuie sa stii despre o saltea din spuma poliuretanica

Magazine online

Energia ta de a doua zi depinde foarte mult de salteaua pe care dormi, iar o saltea de calitate superioara poate face intotdeauna diferenta. Un model de saltea de dormit care iti ofera un confort bun si o odihna pe masura este salteaua din spuma poliuretanica.
In primul rand, o saltea din spuma poliuretanica are ca si caracteristica importanta densitatea spumei, deoarece daca densitatea acesteia este mica salteaua nu iti va oferi confort ridicat, insa cu cat densitatea este ridicata cu atat vei beneficia de un confort ridicata. Trebuie sa stii faptul ca cu cat densitatea este mai mare cu atat salteaua din spuma poliuretanica este mai dura.
Spuma poliuretanica din care este construita salteaua este o componenta foarte des intalnita la aproape toate modelele de saltele de dormit. Acest material a aparut in anul 1950, ca strat de tapiterie pentru saltelele de pat pe baza de arcuri. Majoritatea persoanelor dorm pe saltele de pat care contin cel putin mic in strat de spuma poliuretanica.

Ce avatanje iti ofera o saltea din spuma poliuretanica daca alegi sa o folosesti?

Unul dintre avantajele principale este dat de faptul ca o saltea din spuma poliuretanica te va scapa de durerile de spate, de gat si articulatii datorita constructiei pe care o are. De asemenea, acest tip de saltea de dormit iti ofera un suport foarte bun si corect pentru coloana vertebrala si astfel aceasta va fi mentinuta intr-o pozitie cat mai corect.
Salteaua din spuma poliuretanica nu produce zgomot, nu retine parful si in plus te protejeaza impotriva acaerienilor si a bacterilor.
In general, cele mai mari avantaje ale saltelei din spuma poliuretanica sunt urmatoarele:

  • Durabilitate ridicata
  • Confort ridicat
  • Suport ortopedic ridicat

In plus, o saltea din spuma poliuretanica este alegerea potrivita datorita raportului excelent intre calitate si pret pe care il are si de asemenea, iti ofera o interdependenta fata de miscarile partenerului.
Fiecare saltea din spuma poliuretanica iti ofera un confort ridicat pentru o perioada lunga de timp fiind foarte rezistenta si de asemenea, se manipuleaza foarte usor la schimbarea lenjeriei de pat.

Saltea din spuma poliuretanica redusa cu 26% la BellaNotte

Magazinul online de saltele de pat BellaNotte, a fost creat special pentru a oferi cele mai bune solutii in materie de saltele de pat, la pret de producator. Gama variata de saltele de pat oferita de BellaNotte respecta intocmai cele mai exigente cerinte si este produsa dupa standarde europene de calitate. saltea din spuma poliuretanicaToate produsele respecta inctomai cele mai intalte standarde de calitate, pentru ca tu sa beneficiezi de fiecare data de cele mai bune produse.
Magazinul online de saltele de pat BellaNotte are o campanie de reduceri la mai multe modele de saltele de dormit. De asemenea, pe www.bellanote.ro gasesti mari reduceri la mai multe modele de saltele de dormit. Aici beneficiezi de consiliere de specializata si poti returna produsul timp de 60 de zile. Acum ai si transport gratuit la orice comanda!

Search

Back to Top