Tuburi LED economice si avantajoase din punct de vedere financiar!
Comments Off on Tuburi LED economice si avantajoase din punct de vedere financiar!

Tuburi LED economice si avantajoase din punct de vedere financiar!

Magazine online

De ce sa alegi tuburi led la super pret online

In conformitate cu dezvoltarea rapida a tehnologiei, se dezvolta si industria productiei de iluminat interior si exterior. In acest sens, in comparatie cu vechea generatie de lumini clasice de neon, din toate unghiurile, noile tuburi LED par a fi mai putin poluante, mai sigure si mult mai eficiente.

Trebuie sa stiti ca costul de achizitie al acestor tuburi LED este mai mare decat cel al tuburilor clasice, dar din mai multe perspective, profiturile acestora sunt mult mai mari. De exemplu, costurile de intretinere sunt mult mai mici.
tuburi led
Lumina LED: LED-ul este abrevierea lui Light Emitting Diode. Spre deosebire de lampile fluorescente si incandescente, becurile LED nu contin gaz sau filamente. In schimb, LED-urile sunt realizate dintr-un material numit semiconductor. Acest material exista in stare solida in natura, facand LED-ul mai durabil si mai eficient.

Tuburi LED vs Tuburi Clasice

Zgomot: Dupa cum stim cu totii, tuburile fluorescente sunt foarte zgomotoase, mai ales cand sunt folosite in cantitati mari. Au tendinta de a scoate sunete intermitente (clicuri mici), dar mai reale si mai enervante sunt sunetele continue (pe baza). Deoarece tuburile fluorescente sunt solutia principala de iluminat pentru spatiile de lucru si birouri, ele pot distrage atentia si interfera cu atentia angajatilor. Pe de alta parte, aceste tuburi LED nu au aceasta problema, functioneaza in liniste fara a scoate niciun sunet.

Lumina se aprinde instantaneu: de indata ce luminile LED se aprind, curentul trece prin semiconductorii care le formeaza. Tuburile fluorescente nu se vor aprinde in acest fel si trebuie sa ramana aprinse pentru o perioada de timp dupa ce luminile palpaie. In plus, asa-numitele lumini de neon ofera niveluri optime de lumina doar dupa cateva minute de functionare.

Consum de energie: LED-ul consuma mult mai putin curent decat tuburile fluorescente de aceeasi luminozitate. Daca tuburile fluorescente sunt numite becuri economice in practica, in comparatie cu becurile cu incandescenta, de fapt nu exista o concurenta loiala in comparatie cu becurile cu LED. LED-urile consuma cu pana la 50% mai putin curent decat becurile fluorescente si cu pana la 80% mai putin curent decat becurile cu incandescenta. LED-ul consuma mult mai putina energie, deci este mai ecologic cu energia.

Te asteptam online pe electric-concept.ro sa cumperi cele mai bune tuburi LED!

Search

Back to Top