Tuburi Led – Sfaturi, preturi si montare
Comments Off on Tuburi Led – Sfaturi, preturi si montare

Tuburi Led – Sfaturi, preturi si montare

Magazine online

Gama de tuburi Led de la Electic-Concept sunt ideale pentru ilumantul incaperii si pentru a-ti oferi confort si o tehnologie noua prin care iti poti controla corpurile de ilumiant chiar si de la distanta! Le poti achizitiona la preturi accesibile direct de pe site, in special ca este perioada reducerilor si a ofertelor. Vei beneficia de numeroase avantaje de pe urma acestei tehnologii intrucat nu se compara cu gama de corpuri de iluminat fluorescente.

De ce sa alegi niste tuburi Led pentru casa ta?

Aproape toate beneficiile pe care le ofera niste tuburi LED sunt cele din punct de vedere financiar. S-ar putea sa iei in considerare economisirea multor bani, mai ales la factura de energie electrica. Astfel, daca comparam modelele vechi de neon cu variantele noi ale corpurilor de ilumina, gama disponibila in prezent are un consum redus de pana la 50%. Asadar, vei economisi cheltuieli financiare importante, dar vei beneficia de aceeasi calitate a serviciilor.
tuburi led
In prezent, acestea sunt cel mai eficiente sisteme disponibile pe piata. Gama de tuburi LED este formata din produse care protejeaza ochiul uman, dar si mediul inconjurator. Acestea nu emit ultraviolete, infrarosii si nici mercur, toate fiind daunatoare mediului si omului. Avand in vedere aceste avantaje, esre evident ca acestea reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii de iluminat de pe piata, intrucat nu au doar beneficii economice importante pe termen lung, ci sunt si produse de inalta calitate si foarte durabile.

Pentru cel mai bun sistem, apeleaza cu incredere la magazinul online Electric Concept si vei beneficia garantat de produse calitative si de durata!

Exista dezavantajele ale acestor produse?

Ca in orice industrie, exista si dezavantajele pe care le au acestea, insa au un efect redus asupra iluminatului. Astfel, putem discuta despre costul initial al acestor tuburi LED , care este mai mare decat ale produselor alternative clasice, deoarece acestea utilizeaza becuri incandescente, lumini de neon si becuri cu economie de energie. Se doreste ieftinirea acestor produse, astfel ca in prezent exista produse tehnologice cu un pret mai avantajos pentru consumator.

De asemenea, comparativ cu solutiile traditionale care utilizeaza lampi cu incandescenta sau alte tehnologii mentionate anterior, unele corpuri ce beneficiaza de noua tehnologie au un unghi mai mic de lumina. Acest lucru se datoreaza faptului ca LED-urile emit de regula lumina directionala sau au un unghi mic de lumina in comparatie cu alte corpuri de iluminat.

Search

Back to Top