Untold s-a încheiat în forță. Fanii pot dona sumele necheltuite pentru reconstrucția spitalelor

Social

Ultima seară a festivalului UNTOLD i-a găsit pe fani plini de energie și cu un singur regret: că festivalul nu a durat mai mult…

Cei mai mulți au dansat până în zori, cu gândul că se vor reîntâlni cu magia Untold abia la anul. Pe scenă principală de pe Cluj Arena au urcat aseară, printre alții, Smiley și Ofenbach.

Smiley a animat şi de această dată publicul cu hiturile sale. După ce a coborât de pe scenă, le-a transmis un mesaj fanilor, dar şi celor care au făcut posibilă ediţia de anul acesta a festivalului Untold.

Smiley: „Fantastic. Fantastic. M-am bucurat de experienţa asta la maxim, le mulţumesc oamenilor de la Untold pentru invitaţie, le mulţumesc oamenilor care au venit să ne vadă, au fost extrem de mulţi pentru ora aia. Totul a ieşit foarte bine. Sper să repetăm experienţa.”

A urmat duo-ul francez Ofenbach, care a băgat în priză audienţa cu ritmuri de muzică electronică cu influente pop, rock şi folk. Cei doi parizieni s-au cunoscut pe băncile şcolii, iar datorită muzicii sunt nedespărţiţi. Piesa lor “Be Mine” a ajuns pe locul 35 în topul Billboard Dance.

Ofenbach: „Publicul a fost extraordinar, ca întotdeauna în România. Pentru că am fost la Untold acum doi ani. A fost extraordinar să vedem fețe adevărate, oameni fericiți, care s-au întors la viață, de fapt.”

Artistul Martin Solveig a cântat piesele care l-au făcut celebru.

Martin Solveig: „E atât de bine să fiu înapoi la un eveniment atât de mare, atât de mulți oameni, chiar este incredibil pentru toată lumea. Cred că ne-a fost dor să fim împreună, cu atâția oameni, să avem o astfel de noapte, și sunt foarte fericit pentru asta.”

O surpriză în ultima seară de Untold a fost prezența Innei, care a cântat o melodie remixata de Dj Alok. Brazilianul, numărul 5 mondial, a fost emoţionat, pentru că la Untold a susţinut primul lui show după un an şi jumătate.

După miezul nopţii, tinerii au dansat împreună pe ritmul muzicii lui Afrojack. La Untold, artistul şi-a prezentat ultimul single.

-Super, e păcat că e ultima zi.

-Ai vrea să mai ţină?

-Da, mai mult. Oamenii sunt super prietenoşi şi atmosfera uimitoare – spun doi dintre spectatori.

Participanţii la Untold pot dona până pe 17 septembrie sumele necheltuite din contul online. Banii merg în contul Fundaţiei Metropolis, pentru proiectul „Spitale Publice din bani privaţi”.

Codin Maticiuc, Fundația Metropolis: „Renovăm spitale. Am făcut-o, suntem în curs de renovare a altor spitale. Încerc să nu fac diferenţiere între Secţia de Hematologie de la Fundeni şi Secţia de infecţioase de la Piatra Neamţ. Nici nu ar trebui să fie diferenţă. Dacă vrei, donezi ăia 2 euro prin sms sau ce vrei tu, cu bănuţii de pe brăţară, către renovarea spitalelor din ţară.”

Cei care au participat la a şasea ediţie UNTOLD spun că au strâns amintiri de neuitat.

 

Search

Back to Top