Vertu Signature S, primul device de lux cu care Vertu s-a lansat in Romania

Magazine online

Daca va doriti un super-telefon de lux al carui pret sa fie rentabil, atunci Vertu Signature S este raspunsul pe care il cautati! Ultra-modern, stilat si rafinat, acesta este primul gadget de lux lansat de producatorul britanic Vertu in Romania. Personalitati cu un mare renume pe plan mondial cocheteaza cu telefoanele de lux pe care Vertu le produce in Anglia, tocmai de aceea brandul se bucura de un mare succes in interiorul unei clase sociale cu statut ridicat!

Vertu Signature S este telefonul de lux care isi merita pretul!

Adoptand un design clasic, Vertu Siganture S este telefonul simbol al producatorului britanic care a bifat pe harta sa cu obiective si tara noastra!

vertu signature s

  • In 2008, cei de la Vertu au considerat ca Romania a ajuns la un nivel in care oamenii de clasa isi pot permite sa cumpere un telefon de lux, iar Signature S este device-ul al carui pret este accesibil acestora.
  • In 2015 nu ne ramane decat sa ne recunoastem ca producatorul britanic a reusit sa isi vanda telefoanele de lux pe piata din Romania, chiar daca pentru achizitionarea unui astfel de gadget s-au platit sume consistente. Multi dintre cei care folosesc un telefon Vertu spun ca device-ul isi merita investitia, intrucat el este o bijutarie, un accesoriu care completeaza un stil de viata indubitabil modern!

Vertu Siganture S este asamplat manual in Anglia de catre un artizan specializat, pentru creeare sa fiind necesare nu mai putin de 300 de componente. Pentru a oferi multiple posibilitati clientilor, producatorul britanic a creat Vertu Signature S in 25 de variante, diferenta constand in materialul din care este creat gadgetul ( de la otel pana la zirconiu).

Fara doar si poate, Signature S este emblema Vertu, un device modern si elegant care ofera luxul suprem celor care respecta calitatea fara cusur!

Despre Vertu

Vertu este unul dintre cei mai renumiti producatori din domeniul telefoniei mobile, intrucat profesionalismul si pasiunea pentru crearea telefoanelor de lux au oferit clientilor sai oportunitatea de a folosi bijuterii mobile fara cusur!  Prezent la nivel global in peste 66 de tari, prin intermediul importatorului autorizat Novicio Luxury Division a ajuns si in Romania, astfel ca telefoanele mobile de lux pot fi testate in showwroom-ul aflat pe str. Putul lui Zamfir, nr. 37, Bucuresti!

###

Search

Back to Top