WEST EYE HOSPITAL – 5 ani de activitate pe piața medicală din România

Social

București, 29 octombrie 2015: WEST EYE HOSPITAL, primul spital privat de oftalmologie din România, aniversează 5 ani de activitate pe piața medicală românească. WEST EYE HOSPITAL a fost inaugurat în 2010, fiind primul spital privat de oftalmologie din România. Este cel de-al cincilea spital din lanțul WEST EYE HOSPITAL GROUP, reprezentat la nivel mondial de cinci centre în Turcia și două în Irak.

Cu o vastă experiență, WEST EYE HOSPITAL GROUP și-a început activitatea în domeniul oftalmologic in Turcia în anul 2004 și și-a propus sa ofere prin intermediul spitalului din București servicii complete de oftalmologie la cele mai înalte standarde de calitate, îmbinând aparatura de ultima generație cu profesionalismul echipei medicale.

WEST EYE HOSPITAL este primul spital din România în care sălile de operații sunt dotate cu sistemul de circulație al aerului HEPA si care folosește tratamentul cu Laser personalizat iLASIK, unic în România. Tehnologia iLASIK permite eliminarea ochelarilor de vedere sau a lentilelor de contact în mai puțin de 8 minute, fiind una din cele mai sigure și precise proceduri medicale, ce a fost destinata inițial piloților NASA.
Spitalul este dispus pe patru etaje și deține două săli de operații, o sală Laser Excimer — INTRALASE, cinci cabinete de consultație, cabinete de investigații, săli pre și post-operatorii și cinci rezerve pentru pacienți. Este un centru medical cu dotări de ultimă generație, unele din acestea unice în România, unde se pot realiza investigații, tratamente și intervenții chirurgicale pentru afecțiunile oftalmologice.

‘Astăzi se împlinesc 5 ani de la inaugurarea WEST EYE HOSPITAL! Au fost 5 ani frumoși, de succes, în care am depus toate eforturile pentru a ridica standardele în domeniul oftalmologiei din România. In tot acest timp am continuat să ne dezvoltăm, iar nevoile pacienților au fost o prioritate pentru noi, astfel am investit constant pentru a le putea oferi acestora cele mai bune servicii oftalmologice. Am ajuns aici prin calitatea serviciilor oferite și prin munca depusă de medicii noștri excepționali, precum și de întreaga echipă de suport. Aceștia au fost doar primii 5 ani, iar planurile noastre de viitor nu se opresc aici.’, afirmă Dl. Nihat Gunduz, Administrator WEST EYE HOSPITAL.

Primul spital privat de oftalmologie din România oferă următoarele servicii:

-CONSULTATII COMPLETE — ADULȚI ȘI COPII
-INVESTIGATII COMPLEXE: cataractă, glaucom, strabism, keratoconus;
-INTERVENTII CHIRURGICALE: chirurgie refractivă — iLASIK (miopie, hipermetropie, astigmatism), cataractă, glaucom, chirurgie vitreo-retiniană.

Calea Vitan 137-139, Sector 3, București
PROGRAMĂRI la: 021 9757
E-mail: info@westeyehospital.ro
Website: www.westeyehospital.ro

Program:
Luni — Vineri: 08:00 — 20:00
Sâmbîta: 09:00 — 15:00

Search

Back to Top